Over Evelien Bouma

Wie ik ben? Evelien Bouma. Aangenaam! Ik heb een hoofd vol krullen, een oog voor detail, een neus voor nieuws, een mond vol op het podium en oren naar alles wat met online, marketing, communicatie, evenementen, merken én de mensen daarachter te maken heeft. Vanuit die rol vertel ik op dit blog wat me bezighoudt, deel ik de interviews die ik houd en de events die ik organiseer.

Evelien Bouma slider 900px

De Goede Gastvrouw is een klantrelatiebureau voor waardevolle marketing. Vanuit die organisatie help ik business-to-business bedrijven om nog beter voor hun klanten te zorgen. Dat doe ik door waardevolle relatiemomenten voor bedrijven, klanten en medewerkers te organiseren. Met als doel om een duurzame klantrelatie op te bouwen met als gevolg meer business, zichtbaarheid, naamsbekendheid, inzichten en betrokkenheid.

Daarnaast ben ik als interviewer voor 42bis altijd op zoek naar interessante verhalen over inspirerende online merken en/of veelbelovende webtalenten. Zo interviewde ik onder andere Derrick Neleman van By the Grape in: ‘By the Grape: een succesverhaal over content marketing‘. Een interview dat erg enthousiast is ontvangen door de bloggers en bezoekers van 42bis. Wil je door mij geïnterviewd worden? Neem contact met me op.

Ook interview ik voor N Channel TV, een online TV platform dat zich richt op ondernemers en ondernemende professionals in de regio Noord-Nederland. Mijn eerste interview voor N Channel TV staat inmiddels online. Een mooi gesprek met internationaal modeontwerper Jan Boelo Drenth. Ben je op zoek naar een presentatrice, huur me in!

Verder zet ik me als vrijwilliger in voor UMCG KinderTeeVee. Zij maken op vrijwillige basis (live) televisie voor en met kinderen die verblijven in het Beatrix Kinderziekenhuis. Ik presenteer het programma ‘Stap maar in’. Daarin nemen we de kinderen elke uitzending mee op reis naar een land. Het doel van UMCG KinderTeeVee is om de kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn.

Wil je me nog beter leren kennen? Volg me dan op Twitter en/of lees meer over mijn loopbaan op LinkedIn. Of neem contact op. (Foto: Stephan Keereweer)